• Hviezdoslavov Kubín
          • Hviezdoslavov Kubín

          • V tomto školu roku nám žiaci opäť predviedli svoj recitačný talent a svedomito sa pripravili na školské kolo v umeleckom prednese poézie a prózy - Hviezdoslavov Kubín. Pred odbornú komisiu v zložení p. uč. Matisová, Havrilová, Holubčíková predstúpilo so svojimi ukážkami  spolu 19 žiakov – postupujúcich z triednych kôl. Pani učiteľky pochválili žiakov za záujem, odvahu a vlastnú interpretáciu textov. V súlade s hodnotiacimi kritériami porota udelila prvé miesta v jednotlivých kategóriách  žiakom: Sáre Záhorovej, Kataríne Krížovej a Martinovi Krížovi, ktorí nás zároveň budú reprezentovať na okresnom kole.

            Mgr. E. Holubčíková

          • Valentínska pošta

          • Dňa 14.februára 2019 na sv.Valentína si žiaci a učitelia našej školy navzájom posielali valentínsku poštu. Dokázali si, že sviatok zamilovaných nie je len o láske medzi partnermi, ale svojimi valentínkami vyjadrili vďaku za priateľstvá, ochotu, pomoc, a to, že sme tu každý deň jeden pre druhého. 

            Plná poštová krabička ukázala, že naozaj máme za čo ďakovať každý deň. Ďakujeme žiakom 7. a 9. ročníka za pomoc pri zbieraní a roznášaní pošty.

            Mgr. L. Bystričanová 

        • Plavecký výcvik
          • Plavecký výcvik

          • Dňa 19. novembra sa nám začal plavecký výcvik.  Zúčastnili sa ho žiaci tretej a štvrtej triedy. V pondelok sme sa rozdelili do štyroch skupín a učili sme sa plávať psíka. V utorok sme sa učili kraula, v stredu znak, vo štvrtok prsia. Piatok bol super! Najprv boli preteky, potom sme mohli ísť na tobogány a slobodne šantiť. Bol to nezabudnuteľný týždeň.                                        

            H. Jančová žiačka 3.A

        • Míľniky - 100. výročie ČSR
          • Míľniky - 100. výročie ČSR

          • V mesiaci október sme si okrem iných udalostí pripomenuli aj 100. výročie od vzniku ČSR a v rámci tohto významného sviatku sme v piatok 26.10. boli pozvaní na akciu „Míľniky“ – kultúrno - spoločenské podujatie (prepojenie pohľadu histórie a literatúry) zamerané na "osmičkové" výročia - 100. výročie vzniku ČSR, 100. výročie konca 1. sv. vojny a 100. výročie Deklarácie slovenského národa, ktoré sa uskutočnilo v priestoroch Oravskej knižnice. V programe dostali slovo viacerí významní historici a súčasťou podujatia bolo aj premietanie filmu z tvorby študentov Obchodnej akadémie DK  k vtedajším dejinným udalostiam v Dolnom Kubíne. Atmosféru celého stretnutia dotvárali  prvorepublikové šlágre Františka Krištofa Veselého. Podujatie pokračovalo prehliadkou aktuálnej výstavy spojenou s odborným výkladom PhDr. Martina Chmelíka vo Florinovom dome. Medzitým sme navštívili aj historický cintorín v Dolnom Kubíne, kde sme si pripomenuli významných dolnokubínskych dejateľov, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili k formovaniu ČSR. Veríme, že tieto akcie prispejú k formovaniu národného povedomia našich žiakov.

            Mgr. Eva Holubčíková

        • 110. výročie narodenia M. Jančovej
          • 110. výročie narodenia M. Jančovej

          • Tento rok si pripomíname 110. výročie narodenia našej rodáčky z Dolnej Lehoty – spisovateľky Márie Jančovej. Svoj život zasvätila tvorbe pre deti a mládež, v ktorej čerpala námety zo svojho detstva prežitého na Orave. Jej život  a dielo sme si pripomenuli v nedeľu 14. októbra spomienkovým podujatím, kedy bola odhalená pamätná tabuľa na jej rodnom dome. Program pokračoval v duchu spomienok jej najbližších a naše žiačky dotvorili atmosféru prednesom ukážok z tvorby autorky.

            Pri tejto príležitosti sme si aj my v škole pripomenuli životné osudy a tvorivé aktivity tejto významnej slovenskej spisovateľky. Celý týždeň sme spoločne čítali jej rozprávky nielen v škole, ale aj v materskej škole, venovali sme sa jej ceste životom a literárnou tvorbou.

            Príjemným ukončením celého týždňa bola beseda s pani Magdalénou Hajnošovou, dcérou Márie Jančovej, ktorá nám pootvorila dvere do súkromia svojej matky a otca, Františka Hečka. V rozhovore s pani Prílepkovou, zamestnankyňou Oravského kultúrneho strediska, nám priblížila, ako vnímala detstvo strávené v rodine spisovateľov. Ochotne odpovedala na všetky zvedavé otázky a ako poďakovanie za pozvanie nám venovala knižky z vlastnej zbierky.

            Sme radi, že sme si týmto podujatím pripomenuli našu rodáčku, ktorá zanechala výraznú stopu v dejinách slovenskej literatúry i v srdciach viacerých čitateľských generácií.

            Mgr. Eva Holubčíková, Mgr. Alena Matisová

        • Deň zdravej výživy
          • Deň zdravej výživy

          • Dňa 17. októbra  sme si na našej škole zorganizovali Deň zdravej výživy.  Zdravá výživa  môže rozhodnúť o našom zdraví - či chorobe.

            Cieľom tohto dňa bolo  oboznámiť žiakov 1.-9. ročníka so zdravou výživou a priblížiť im túto problematiku. Žiaci sa mohli oboznámiť s potravinovou pyramídou a zložkami potravy. Dozvedeli sa, aký význam majú sacharidy, tuky a bielkoviny pre zdravie človeka.

            Žiaci si mohli pochutnať na mrkvovom šaláte s ananásom, výbornej nátierke a vitamínoch na paličke.

            Ďakujeme všetkým  šikovným žiačkam 7. a  9. ročníka, bez ktorých by sa tento deň nemohol zorganizovať. Ďakujeme za príjemné sprevádzanie pri prezentácii, obsluhe , príprave chutného  jedla a uprataní po skončení.

            Ďakujeme aj všetkým pedagogickým a nepedagogickým pracovníkom, ktorý pomohli s organizáciou tejto akcie. 

            Chceli sme tak docieliť, aby nadobudnuté poznatky uviedli do svojho každodenného  života.

            Zdravie máme len jedno a preto si ho vážme!

            Mgr. M. Mačňáková

             

        • Florbal SK LIGA
          • Florbal SK LIGA

          • „Florbal SK LIGA“ je celonárodná súťaž vo florbale pre žiakov základných a stredných škôl. Podmienkou zapojenia sa do súťaže je postavenie chlapčenského a dievčenského tímu. V každom okrese hrajú školy v jednotlivých kategóriách o postup na krajské finále. Víťazi krajských turnajov si následne zmerajú sily na celoslovenskom finále. Florbal SK LIGA objavuje medzi žiakmi mimoriadne športové talenty, motivuje ich k športovej aktivite a k rozvíjaniu zručností a schopností.

            Aj naša škola ZŠ s MŠ Oravský Podzámok sa rozhodla zúčastniť tohto turnaja a povýšiť túto súťaž o niečo iné, možno aj nepoznané.

            V spolupráci učiteľov Mgr. Mariána Gajdoša a Mgr. Juraja Lakoštíka vznikol nádherný projekt. Pod záštitou nadácie sme zrealizovali súťaž prvý raz na Slovensku v prírodnom prostredí exteriéru Oravského Podzámku, priamo pod Oravským hradom. Turnaja sa zúčastnili školy: ZŠ s MŠ Oravský Podzámok, ZŠ J. Matúšku, Gymnázium P. O. Hviezdoslava Dolný Kubín a ZŠ Márie Medveckej  Tvrdošín. Celé podujatie bolo sprevádzané krásnym jesenným počasím a výbornou náladou športovcov. Sme radi, že sme mohli tento zaujímavý šport opäť spopularizovať medzi našimi žiakmi a prispieť tak ku hľadaniu nových talentov.

            Poďakovanie patrí  aj obecnému úradu v Oravskom Podzámku a vedeniu zúčastnených základných škôl a za pomoc pri zorganizovaní projektu  „TV JOJ Nadácia Florbal“.

            Mgr. M. Gajdoš

          • Naše átrium

          • V mesiacoch máj - jún 2018 sa realizoval projekt "Naše átrium". Cieľom bolo vybudovanie zelenej oázy v átriu našej školy. Átrium plní niekoľko funkcií. Žiaci ho môžu využívať na oddych počas prestávok v rámci vyučovania a popoludní na rekreáciu. Taktiež slúži na vzdelávacie účely. V átriu bola vysadená rôzna zeleň, ktorá ja charakteristická pre náš región. V budúcnosti škola plánuje rozšíriť portfólio zelene o rôznorodejšie druhy, ktoré poslúžia žiakom na rôrne edukačné účely. Škola sa snaží átrium postupne zveľaďovať a dopĺňať o rôzne prvky. Átrium sa využíva aj na iné spoločenské a kultúrne podujatia školy a obce.

            Tento projekt bol podporený Nadáciou Volkswagen Slovakia

        • Hýb sa a jumpuj
          • Hýb sa a jumpuj

          • Dňa 8.6. strávili deti z ŠKD netradičné športové popoludnie a zúčastnili sa športovej aktivity pod názvom „Hýb sa a JUMPUJ“. Pod taktovkou skvelých, certifikovaných inštruktorov z Omnia centra si vyskúšali čaro tejto novej, modernej a zábavnej aktivity, prostredníctvom ktorej sa nelenže skvelo zabavili, dopriali svojmu telu dostatok fyzickej aktivity, ale sa aj občerstvili ovocím a citronádou. Pre všetkých zúčastnených  si pani Vavrečanová  z tvorivej dielne pripravila maľovanie na tvár, ktoré bolo príjemným spestrením tejto aktivity.

             Naším poďakovaním bol úsmev na tvárach detí, ktoré po aktivite  odchádzali domov s úsmevom na perách a  s dobrým pocitom, že niečo urobili pre svoje zdravie.

            Mgr. Lucia Balková, Mgr. Iveta Brňáková

        • Dopravné ihrisko
          • Dopravné ihrisko

          • Prichádzajúce letné prázdniny, teplé dni a dovolenky nám môžu priniesť niekedy aj nepríjemné chvíle na cestách. Preto sa žiaci 4. ročníka s triednou vyučujúcou Danou Havrilovou zúčastnili 11.6. 2018 návštevy dopravného ihriska v Dolnom Kubíne.  Už získané teoretické vedomosti si mohli preveriť a využiť aj prakticky pod vedením Bc. Dušana Medzihradského pracovníka dopravnej polície v Dolnom Kubíne, či už jazdami na kolobežkách a bicykloch, alebo aj ako chodci – účastníci dopravnej premávky. Veru, vyskytli sa aj dopravné situácie, ktoré sa museli ihneď na mieste vysvetliť a vyriešiť, aby sa im žiaci  snažili v realite predchádzať.

            Všetkým prajeme veľa šťastných krokov, kilometrov a hlavne šťastný návrat z výletov do svojich domovov. 

            Mgr. D. Havrilová

        • Dilongova Trstená
          • Dilongova Trstená

          • Aj tento rok sa 1. júna 2018 naša škola zapojila do celoslovenskej recitačnej súťaže slovenskej a svetovej spirituálnej poézie a prózy. V Trstenej sa zišlo 80 recitátorov z celého Slovenska. Súťaž sa konala pod záštitou MŠVV a Š a bola podporená aj dotáciou z vlastných príjmov Žilinského samosprávneho kraja. Konala sa  na počesť významného trstenského rodáka Rudolfa Dilonga. Úvodný program bol venovaný spomienke na Jána Štepitu – jedného zo zakladateľov tejto súťaže. Spomínalo sa spevom, kde venovala piesne svojmu bývalému pedagógovi Majka Fedoráková Šibíková, slovom, kde o kolegovi a súputníkovi v divadelnej sfére hovoril pán Broz. Do tretice uzavrelo spomienku na pána Štepitu divadelné predstavenie Vo veži, ktoré režíroval  podľa jeho  predlohy, trstenský  rodák, Vojtech Koleják. Záver súťaže patril zboru Mária z Trstenej. Recitátori z celého Slovenska sa popasovali s textami a snažili sa zo seba vydať maximum. Porota zložená z odborníkov na prednes z celého Slovenska napokon po neľahkej úlohe vybrala víťazov. My na tomto mieste ďakujeme Miriam Zjavkovej a Michalovi Kubalovi za ich odvahu a účasť na tejto výnimočnej súťaži. Ako spomienku si okrem pekných zážitkov odniesli vecný darček, ktorý im bude tento deň pripomínať.

            Mgr. Eva Holubčíková

        • Medzníky 2. svetovej vojny
          • Medzníky 2. svetovej vojny

          • Na Mestskom úrade v Dolnom Kubíne sa vo štvrtok 24. mája t.r. uskutočnilo Okresné kolo súťaže Medzníky II. svetovej vojny. Podujatie organizačne pripravili Oblastný výbor Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov v Ružomberku, Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu Mestského úradu v Dolnom Kubíne a Spoločný školský úrad Oravský Podzámok – Školský úrad.

            Súťaže sa zúčastnili dvojčlenné tímy žiakov zo základných škôl dolnokubínskeho okresu, ktoré najprv vypracovali vedomostný test o II. svetovej vojne a následne predstavili vlastnú prezentáciu na túto témou.

            „Veľmi sa chcem poďakovať učiteľom, ktorí pripravovali deti na túto súťaž, som rád, že v nich udržiavajú povedomie o hrôzach a utrpení ľudí počas vojny. Samotní žiaci nás veľmi príjemne prekvapili vedomosťami a najmä prezentáciami, ktoré si nachystali. Spracovali v nich spomienky žijúcich pamätníkov na vojnu, udalosti, ktoré zasiahli do života obce a celého regiónu a nezabudli ani na osobnosti, ktoré v náročnej životnej situácii prejavili odvahu a osobnú statočnosť,“ uviedol predseda OblV SZPB Róbert Fajta.

            Víťazom súťaže sa stalo družstvo ZŠ s MŠ Malatiná v zložení Terézia Klocháňová a Kristína Spišáková, na druhom mieste skončili žiačky ZŠ s MŠ Oravský Podzámok Mária Jurášová a Diana Strečoková a na treťom zástupcovia ZŠ Martina Kukučína v Dolnom Kubíne Ema Mihálová a Michal Mordel. Všetkým zúčastneným venoval vecné ceny OblV SZPB, ďalšou odmenou bude pre nich júnová exkurzia do miest spätých so Slovenským národným povstaním.

            Jozef Kaščák

        • Kalčeto
          • Kalčeto

          • Utorok 10.4.2018 popoludní trávili naši športoví odvážlivci v priestoroch telocvične. Pod vedením p. uč. Gajdoša a Havrilovej sa konala súťaž v nezvyčajnej hre „KALČETO“. Zábavná a zaujímavá hra, ktorá má pôvod z Veľkej Británie, unášala žiakov do roztrženia a veľkej rivality. Veru sme boli prekvapení v schopnostiach, ktoré preukázali mnohí zo žiakov ako svižne a pohotovo ovládali  panáčikov – hráčov a brankárov. S medailou však mohli odísť len tí najlepší.

            VYHODNOTENIE:

            1. kategória - zmiešané                                            2. Kategória - chlapci

            1.miesto   Michal Želonka                                        1.miesto   Andrej Kováčik, Tadeáš Vraňak

            2.miesto   Henrieta Jančová                                     2.miesto   Matúš Zavodančík, Damián Paluga

            3.miesto  Martin Brisuda                                          3.miesto   Marek Deák, Benedikt Hajdúch

            Kategória- dievčatá

            1. miesto  Timea Tomašáková

            2.miesto   Jekaterina Čulenová

            3.miesto   Mária Harezniková

            Všetkým výhercom blahoželáme a ostatným zúčastneným ďakujem za ich odvahu, snahu a bojovnosť počas súťaženia.

            p. uč. Havrilová, p. uč. Gajdoš

        • Škola v prírode
          • Škola v prírode

          • Každý z nás určite rád spoznáva niečo nové, vyhľadáva a navštevuje rôzne kúty našej krajiny. Veď je v nej toľko zaujímavých miest a zákutí. Aj žiaci 2. a 4. ročníka spolu s vyučujúcimi p. uč. Havrilovou, Balkovou a p. vych. Brňákovou absolvovali v čase 23.4 - 27.4. 2018 týždenný pobyt v „Škole prírody“ v rekreačnom zariadení Altan Rajecké Teplice. Oboznámili sa s kúpeľným mestom, s jeho históriou a počas túr spoznávali okolie Strážovských vrchov a Malej Fatry. Veselé zážitky si odniesli návštevou „Ekoskanzenu“, kde sa oboznámili s chovom domácich zvierat a veľkým zážitkom pre nich bolo aj jazdenie na koni. Prehliadkou „Múzea dopravy“ sa bližšie dozvedeli o živote a minulosti v tomto odvetví. Dlhodobou spomienkou bude návšteva Betlehemu v Rajeckej Lesnej o obdivuhodnom diele majstra rezbára J. Pekaru, ktorý zobrazuje práce a remeslá našich predkov.

            Za doprovodu šikovných rúk animátoriek sa oboznamovali počas popoludňajších voľných chvíľ s rôznymi remeslami, ktoré si aj vyskúšali. Všetci si priniesli domov svoje zhotovené výrobky z hrnčiarstva (hlinené misky - srdiečka), košikárstva (slniečka), drotárstva (drôtované srdiečka) a rôzne papierové výtvory. V pohybových a spoločenských hrách sa utužovali triedne kolektívy a priateľstvá mladších a starších žiakov. Nedá nespomenúť aj zdravé stravovanie, o ktoré sa postarali šikovné ruky pani kuchárok a ústretovosť manželov Bielikovcov, majiteľov spomínanej ubytovne. Veríme, že nádherné chvíle prežité v tomto prostredí v nich zanechali nezabudnuteľné spomienky, na ktoré budú s radosťou spomínať.

            p. uč. Havrilová

        • Návšteva z Londýna
          • Návšteva z Londýna

          • V stredu 11.4.2018 k nám do školy zavítala milá návšteva z Londýna – Jack Pavely s maminou. Žiaci 7. – 9. ročníka mali možnosť precvičiť si svoje jazykové zručnosti a rozvíjať komunikáciu v anglickom jazyku. Komunikácia bola zameraná na správnu výslovnosť, intonáciu, na rozdiely medzi anglickou a americkou angličtinou, reálie a bežné konverzačné frázy. Milou motiváciou od Jacka bolo, že každému, kto s ním chcel komunikovať, dal cukrík. Žiaci väčšinou berú anglický jazyk ako jeden z povinných vyučovacích predmetov a snáď im táto návšteva pomôže uvedomiť si, aké dôležité je aktívne ovládať aspoň jeden svetový jazyk.

            p. Matisová, p. Holubčíková

        • Záložka nás spája
          • Záložka nás spája

          • Aj v tomto školskom roku sme počas marca pozvali našich malých škôlkarov do školy, aby sme si im pomohli vytvoriť záložku, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou každej knihy. Po návšteve prváckej triedy ich krôčiky viedli do školskej Čitárne, kde si prezreli rozprávkové knižky. Vysvetlili sme im, prečo je záložka potrebná a dôležitá a potom sme sa s chuťou pustili do práce - kreslili, vyrážali rôzne tvary (zvieratká, kvietky, srdiečka) a lepili. Pri tejto tvorivej činnosti im pomáhali s dotváraním deviataci a siedmaci. Pri práci naši budúci prváci preukázali svoju kreativitu a fantáziu a vytvorili si záložku podľa vlastných predstáv.  Kvôli trvácnosti sme potom záložky zalisovali do fólie, aby im mohli slúžiť čo najdlhšie. Dúfame, že si na tento deň spomenú, keď si ju o rok budú zakladať do Šlabikára. Priateľskou atmosférou chceme prispieť k pocitu radosti z nástupu do školy.

            p. Holubčíková, p. Matisová 

        • Marec - mesiac knihy
          • Marec - mesiac knihy

          • „ Knihy sú otvorené dvere do čarovného sveta.“

            Už roky mesiac marec spájame nielen s príchodom jari, ale i s knihou. Kniha, najväčší priateľ človeka, od nepamäti patrí medzi neodmysliteľných spoločníkov všetkých vekových kategórií. Kniha je studnicou poznatkov, múdrosti, ponaučení či zábavy. V súčasnosti ju už nevnímame tak intenzívne ako kedysi, keď bola jediným zdrojom získavania informácií. No napriek tomu má kniha stále svoje miesto v živote človeka. Aj vďaka aktivitám, ktoré sú súčasťou tohto mesiaca sa snažíme pripomenúť dôležitosť čítania kníh. Počas neho sústreďujeme našu pozornosť na prácu s knihou, ktorá nás obohacuje a prináša príjemné chvíle: čítanie kníh podľa vlastného výberu, prezentácia kníh, divadelné predstavenia v MŠ (žiaci 5. a 8. ročníka) a čítanie škôlkarom pred spaním, tvorenie príbehov podľa obrázkov, prednes víťazov školského kola HK, výroba záložiek pre deti z MŠ spojená s návštevou Čitárne. Žiaci sa každý týždeň mohli zapojiť do súťaží, zameraných na detské knihy. Pani učiteľky Havrilová, Holubčíková a Matisová okrem zorganizovania celej akcie vyrobili nástenky zamerané na knihy a čítanie.

            p. Havrilová, p. Matisová a p. Holubčíková  

        • Pravda o drogách - beseda
          • Pravda o drogách - beseda

          • „Drogy každoročne ničia a ruinujú milióny ľudských životov.“

            Žijeme v dobe s množstvom informácií, nových objavov, rôznych životných situácií, ktoré nemôžeme prehliadnuť alebo ponechať bez povšimnutia. Každý by mal venovať veľkú pozornosť výdatnej strave, či dostatku pohybu a vyhnúť sa nebezpečenstvám ako sú práve drogy, ktoré by v našom živote zanechali veľa smútku, ohrozené zdravie, či rozbitie mnohých priateľstiev. Vo svete sa o drogách veľa hovorí, no prichádzajúce informácie sú skreslené. Preto, aby žiaci 2. stupňa získali pravdivé informácie, opätovne sa zúčastnili 23.3.2018 prednášky „Pravda o drogách“ s pani Kosmeľovou (Občianske združenie Slovensko bez drog). Poskytla im fakty o nebezpečenstve drogovej závislosti, ktoré by mali poznať. Dozvedeli sa o tom, ako drogy blokujú pocity a vnemy, ničia schopnosti a ostražitosť človeka a zatemňujú jeho myslenie. Niekto si môže povedať: „Mňa sa to netýka!“ Ale aj v blízkosti nášho okolia sa nachádzajú tieto neduhy. Častokrát o nich nevieme alebo nechceme o tom rozprávať. Je potrebné si túto tému pripomínať, aby sme si život vážili a mali úctu k nášmu zdraviu.

            p. uč. Havrilová, p. uč. Holubčíková

        • Hviezdoslavov Kubín - školské kolo
          • Hviezdoslavov Kubín - školské kolo

          • „Nikde nenájdete poéziu, keď ju nenosíte v sebe.“
             

            Recitačnú súťaž Hviezdoslavov Kubín pozná vari každý (64. ročník). Príprava na túto najstaršiu a najprestížnejšiu slovenskú súťaž v oblasti umeleckého prednesu poézie a prózy je niekedy naozaj náročná, pretože recitátor prednáša súťažný text naspamäť a prostredníctvom neho vyjadruje svoje stotožnenie sa s daným textom. Zložitú úlohu má aj porota, ktorá hľadá niečo vhodné, niečo nové, niečo zaujímavé. Ani tento školský rok to nebolo jednoduché rozhodovanie. Svoje umenie v prednese predviedlo 23 žiakov. Výber literárnych textov bol rôznorodý a primeraný veku. Po dlhých úvahách dospela porota v zložení pani učiteliek Matisovej, Holubčíkovej, Havrilovej (ZRŠ Jarmila Pavlová ako hosť) k neľahkému rozhodnutiu a udelila nasledovné miesta:

             

            1. kategória - poézia  2. –  4. ročník    1. miesto -  Katarína Krížová - 4. roč.

                                                                         2. miesto -  Martina Kováčiková - 3. roč.

                                                                         3. miesto -  Sára Harezníková - 3. roč.

            1. kategória  - próza 2. – 4. ročník      1. miesto -  neudelené  

                                                                         2. miesto - Rebeka Kňazúrová - 4. roč.  

            2. kategória – poézia 5. – 6. ročník     1. miesto  neudelené

                                                                         2. miesto Nina Mäsiarová – 5.roč.

                                                                         2. miesto Paula Blašková – 6.roč.

                                                                         3. miesto Ema Tomašáková – 5.roč.

            2. kategória – próza 5. – 6. ročník      1. miesto neudelené

                                                                         2. miesto Martina Mikulášová – 6.roč.                        

                                                                         3. miesto Natália Ďaďová – 6.roč.    

            3. kategória – poézia 7. – 9. ročník     1. miesto Martin Krížo – 7. roč.

                                                                         2. miesto Miriam Zjavková – 7. roč.

                                                                         3. miesto Timea Tomašáková – 7. roč.

            3. kategória – próza 7. – 9. ročník      1. miesto neudelené

                                                                         2. miesto Táňa Strečoková- 7. roč.

                                                                 

            Všetkým zúčastneným ďakujeme, umiestneným blahoželáme a víťazom držíme palce v okresnom kole.

            p. uč. A. Matisová, D. Havrilová, E. Holubčíková

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou Oravský Podzámok 51, 027 41 Oravský Podzámok
      • 0918322865
      • RŠ + admin. 0915 784074, 0905 917722 MŠ 0948 577344 ŠJ 0948 875 909
      • 027 41 Oravský Podzámok 02741 Oravský Podzámok Slovakia
      • 37808818
      • www.zsopodzamok.edupage.sk
      • Mgr. Marián Gajdoš, rš Mgr. Jarmila Pavlová, zrš p. Dana Jančová, zrmš p. Ľubica Líšková, šj Mgr. Iveta Brňáková, ved. vychovávateľka Mgr. Anna Hudecová, kariérový poradca Mgr. Veronika Zoššáková, odborný pracovník
      • 1. stupeň: 88 2. stupeň: 99 Spolu: 187
    • Prihlásenie